Valkeakosken kesäisissä maisemissa pelattiin kesäkuussa 2023 ensimmäinen Waltikka Snooker Cup. Tapahtuma herätti suurta kiinnostusta niin yleisön kuin mediankin taholta. Paikalle Saapuneet maailmanmestarit Mark Williams ja Stuart Bingham nauttivat tapahtuman hengestä ja tarjosivat snookerin ystäville sykähdyttäviä hetkiä mestarillisilla suorituksillaan. Billiard Promotions Finland kiittää kaikkia osanottajia ja tapahtumasta kiinnostuneita. Ensi vuonna näemme mahdollisesti uudelleen!

HUIPPUSNOOKERIA VALKEAKOSKELLA

Billiard Promotions järjestää kesäkuussa 2023 Valkeakosken Rantahotelli Waltikassa huipputason snooker-turnauksen. Mukana ovat maailmanmestarit Mark Williams (UK) sekä Stuart Bingham (UK). Mukana myös 2016 Shootout-voittaja Robin Hull (FIN). 

Shootout-karsintoihin voi ilmoittautua huhtikuussa. Karsintaottelut pelataan huhtikuussa. Ensimmäisessä Waltikan semifinaalissa pelaa Mark Williams
& arvottu pelipari ja toisessa semifinaalissa Stuart Bingham & arvottu pelipari.

Tervetuloa mukaan rentoon ja kesäiseen turnaukseen! Waltikan hotelli- ja ravintolapalvelut ovat luonnollisesti käytössä ja varattavissa. Tutustu Hotelli Waltikan palveluihin.

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteystiedot

Jussi Tyrkkö

+358 40 539 1754
myynti@biljardikauppa.fi

Suomen Biljardikauppa Oy